Accesorii utile pentru aparatele de aer condiționat sau purificatoarele de aer

Vrei să răcești sau să încălzești locuința, probabil și să crești calitatea aerului din interior, așa că-ți vei cumpăra un aparat de aer condiționat și/sau un purificator. Perfectă alegere, dar mai există un aspect pe care prea multe persoane îl trec cu vederea: astfel de aparate vin la pachet cu necesitatea sau doar opțiunea achiziționării unor accesorii. În cele ce urmează îți vom prezenta câteva dintre cele mai importante accesorii Daikin pe care cel mai probabil vei dori să le achiziționezi. În mod clar, accesoriile vor fi diferite de la un model la altul. 

Adaptor control prin WiFi (pentru aer condiționat) 

Adaptorul de control este folositor deoarece va îndeplini mai multe funcții, cele mai importante fiind asigurarea unei temperaturi optime în locuință, în funcție de preferințe, dar va și supraveghea temperatura atunci când familia este plecată în vacanță. Înainte de a-l achiziționa, verificați cu ce modele este compatibil. Pe lângă faptul că aparatul va putea detecta de la distanță defecțiunile, vei putea controla mai mult de o unitate interioară cu ajutorul aplicației. 

Filtre de schimb pentru umidificare (pentru purificatorul de aer) 

Un purificator de aer cu funcție de umidificare nu va funcționa mereu de la sine, ci va necesita din când în când să-i schimbi și filtrele. Tehnologia din spatele unui astfel de filtru presupune ca impuritățile și particulele nocive să fie reținute de o perdea de apă. Pe de altă parte, funcția de umidificare a aerului se va asigura că atât tu, cât și familia ta veți evita cu succes răcelile și alergiile ce au drept cauză deshidratarea mucoasei nazale. În plus, ai grijă ca rezervorul de apă să fie mereu plin. 

Filtre de schimb HEPA (pentru purificatorul de aer) 

La fel ca în cazul de mai sus, din când în când va fi necesar să schimbi și filtrele HEPA ale purificatorului tău. Majoritatea purificatoarelor folosesc astfel de filtre deoarece acestea sunt cele mai eficiente, ele reținând aproximativ 99,7% dintre particulele care sunt mai mari de 0,3 microni. Optează pentru un model cu filtre HEPA dacă îți dorești un purificator silențios și cu un bun consum de energie electrică. 

Telecomandă cu fir (pentru aparatul de aer condiționat) 

Anumite modele de aer condiționat vor beneficia de accesorii precum telecomanda cu fir. Designul contemporan, dar și ușurința în utilizare transformă acest produs într-un accesoriu cu adevărat must have. Interfața este intuitivă în cazul setărilor de meniu avansate și oferă posibilitatea de a restricționa în mod individual funcțiile din meniu, fiecare buton, sau fiecare mod de funcționare. 

De asemenea, prin folosirea acestei telecomenzi vei putea să optimizezi sistemul de aer condiționat, să configurezi programe independente pentru fiecare utilizator, și să folosești funcția de revenire, mai exact posibilitatea de a menține temperatura interioară la un anumit nivel de confort pentru perioadele în care ești absent. Astfel nu va fi nevoie să te întorci la o casă în care este prea cald sau prea frig. 

Investește în produse de calitate, dar și în accesorii pe măsură pentru a te bucura de cât mai multe beneficii!

Sursa: InformatorulMoldovei.ro – vezi articolul

Alte articole